Medallones de merluza en salsa cremosa de tomate seco, setas y albahaca

Medallones de merluza en salsa cremosa de tomate seco, setas y albahaca

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Medallones de merluza en salsa cremosa de tomate seco, setas y albahaca. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Medallones de merluza en salsa cremosa de tomate seco, setas y albahaca is one of the most favored of current trending foods in the world. It's simple, it's quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. Medallones de merluza en salsa cremosa de tomate seco, setas y albahaca is something which I have loved my whole life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Medallones de merluza en salsa cremosa de tomate seco, setas y albahaca, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Medallones de merluza en salsa cremosa de tomate seco, setas y albahaca delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Medallones de merluza en salsa cremosa de tomate seco, setas y albahaca is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Medallones de merluza en salsa cremosa de tomate seco, setas y albahaca estimated approx 30- 35 minutos.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few components. You can have Medallones de merluza en salsa cremosa de tomate seco, setas y albahaca using 13 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Hoy preparamos esta receta bien fácil y rápida aprovechando que iba a preparar unos medallones de merluza a la peque .
Con algún pescado fuerte queda muy bien también ( tipo salmón ), pero no queríamos un almuerzo muy fuerte … ya que el sabor es potente .
Lo acompañé con arroz blanco de guarnición , pero bien podríamos ponerle unas patatas o una menestra de verduritas.
Espero que os guste la idea y me contéis vuestra experiencia !!
Vamos s por los últimos días de Agosto!! 💪

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Medallones de merluza en salsa cremosa de tomate seco, setas y albahaca:

  1. 6 medallones merluza
  2. 200 ml caldo de verdura
  3. 200 ml leche
  4. 1 cda harina
  5. 1 cdita postre de mantequilla
  6. 5 mitades tomate seco
  7. 1 puñado setas secas (yo usé boletus)
  8. 1 latita guisantes
  9. Aceite de oliva virgen extra (una gotita)
  10. Sal (si fuese necesario)
  11. 1 cdita albahaca seca (mejor si es fresca)
  12. 1 puntita de cayena molida opcional
  13. 3 cditas zumo de limón

Instructions to make to make Medallones de merluza en salsa cremosa de tomate seco, setas y albahaca

  1. En una buena sartén, pondremos una gotita de aceite, la justa para que, una vez caliente, pongamos los medallones vuelta y vuelta, con una pizca de sal y una cdita de zumo de limón.
    Una vez lo tengamos, reservamos en un plato aparte.
  2. Usando la misma sartén, añadiremos la cucharadita de mantequilla y una vez se derrita, incorporamos la harina. Con el fuego bajo y ayuda de unas varillas, removemos muy bien. Veréis que se firmen grumos.
    Es entonces el momento de añadir el caldo de verdura y sin dejar de remover, desharemos los grumos.
    Por último, la leche y una cdita de zumo de limón … y seguiremos removiendo.
  3. Picamos los tomates secos y los añadimos a la salsa, junto a las setas. Dejamos reducir un poquito la salsa.
    Probamos de sal y añadiremos si hiciese falta.
  4. Incorporamos la albahaca, la cayena y los guisantes
  5. Por último, cuando todo se haya ligado bien y cogido los sabores, así como la salsa tenga la textura deseada, incorporaremos los medallones que teníamos reservados para dejarlos cocinar 3 minutitos más y listo !!
  6. Yo lo acompañé con arroz blanco, aprovechando que le hacía cocinado a mi pequeña.

As your experience and self-confidence expands, you will discover that you have much more all-natural control over your diet as well as adapt your diet regimen to your individual preferences gradually. Whether you wish to offer a dish that makes use of less or even more components or is a bit more or less spicy, you can make easy adjustments to accomplish this goal. To put it simply, begin making your recipes on time. When it comes to standard food preparation skills for newbies you do not require to discover them however just if you grasp some easy food preparation strategies.

This isn't a full overview to quick and easy lunch dishes but its good something to chew on. Hopefully this will certainly get your innovative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Speedy Medallones de merluza en salsa cremosa de tomate seco, setas y albahaca. Thank you very much for reading. I am sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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