Leche de soja, tofu, tarta de soja y arroz. 3 recetas en 1 👏👏👏

Leche de soja, tofu, tarta de soja y arroz. 3 recetas en 1 👏👏👏

Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Leche de soja, tofu, tarta de soja y arroz. 3 recetas en 1 👏👏👏. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Leche de soja, tofu, tarta de soja y arroz. 3 recetas en 1 👏👏👏 is one of the most popular of recent trending meals in the world. It's easy, it is quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. Leche de soja, tofu, tarta de soja y arroz. 3 recetas en 1 👏👏👏 is something which I've loved my entire life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Leche de soja, tofu, tarta de soja y arroz. 3 recetas en 1 👏👏👏, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Leche de soja, tofu, tarta de soja y arroz. 3 recetas en 1 👏👏👏 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Leche de soja, tofu, tarta de soja y arroz. 3 recetas en 1 👏👏👏 using 10 ingredients and 20 steps. Here is how you cook that.

Ingredients and spices that need to be Take to make Leche de soja, tofu, tarta de soja y arroz. 3 recetas en 1 👏👏👏:

  1. 2 tazas porotos de soja
  2. 12 tazas agua
  3. -- Tofu:
  4. Leche de soja
  5. 1 cda cloruro de magnesio(lo conseguís en farmacia)
  6. -- Tarta de soja:
  7. Residuo del tofu
  8. Condimentos
  9. Arroz
  10. 2 huevos

Steps to make to make Leche de soja, tofu, tarta de soja y arroz. 3 recetas en 1 👏👏👏

  1. Ponemos en remojo las 2 tazas de poroto de soja con las 12 tazas de agua 24 horas.
  2. Al otro día tiramos el agua y ponemos 1 taza de porotos remojados en la licuadora con 2 tazas de agua fresca. Licuamos 2 minutos repetimos con la otras tazas por taza de porotos son 2 de agua (los porotos que eran 2 tazas inicial después de ser remojado toda la noche se convierte en 4 tazas una vez que licuamos los porotos).
  3. Ponemos todo lo batido o sea la llevé a hervir con residuo y todo lo que se licuó, por 15 minutos en una cacerola a fuego suave.
  4. Colocamos la leche en un lienzo o filtro de papel de cafetera abierto ya que ahí te queda el residuo.
  5. Ahí queda la leche si queres leche ya está, le pones después de colada 1 o 2 cucharadas de azúcar y lo pones en una botella en la heladera.
  6. Guardamos el residuo que quedó después de colar y ponemos la leche a calentar no muy caliente para hacer el tofu.
  7. Una vez que este un poco más de tibia le incorporamos 1 cda de cloruro de magnesio que lo disolvemos con un poco de agua le incorporamos la mitad a la leche revolvemos bien 😊 y le ponemos la otra mitad y revolvemos.
  8. La tapamos y dejamos un rato que quede tibia a templada así le damos tiempo a que trabaje el cloruro.
  9. Una vez pronta yo puse un molde de membrillo y lo agujeros abajo para que salga el suero.
  10. Le puse un lienzo y fui poniendo de cucharón es lo de la olla.
  11. La vamos poniendo dentro del lienzo.
  12. Lo cerré y le coloque encima otro molde de membrillo y dos vasos de agua para hacer peso lo dejamos un buen rato.
  13. Una vez pronto los desmoldamos y listo, lo llevamos a la heladera. No se consume el mismo día se consume después de unos días listo el tofu.
  14. Ahora el residuo que guardamos lo ponemos en un bol y le coloque...
  15. Perejil, ajo, los 2 huevos, extracto de tomate un poco, 1 cda de soja, condimentos y arroz.
  16. Lo puse en una tortera anti adherente aceite y lo coloque.
  17. Lo lleve al horno 180º y lo saque mirando 👀 que estuviera seco, la verdad quedo deliciosos pero con el residuo podes hacer lo que te parezca. Espero que te guste y espero tu foto.

As your experience and also confidence grows, you will certainly find that you have extra natural control over your diet plan and also adjust your diet to your individual preferences in time. Whether you intend to offer a dish that uses less or even more components or is a little bit essentially hot, you can make straightforward adjustments to achieve this objective. Simply put, begin making your recipes promptly. When it comes to standard cooking skills for newbies you do not need to learn them but just if you understand some easy food preparation techniques.

This isn't a complete overview to quick as well as very easy lunch dishes however its good something to chew on. Hopefully this will get your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this exceptional food How to Prepare Homemade Leche de soja, tofu, tarta de soja y arroz. 3 recetas en 1 👏👏👏. Thank you very much for reading. I'm sure you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Arroz con leche a la naranja

Arroz con leche caramelizado

Pan de elote fácil